USB stick 64 GB

Een 64 gb USB stick

Een USB stick kopen kan soms lastig zijn. Dit is vooral bij de keuze die gemaakt moet worden als het gaat om de opslagcapaciteit van de USB stick. Een USB stick 64 gb is best groot te noemen en kan er dan ook voor zorgen dat je bijna alles kunt opslaan. Vaak gebruiken mensen geheugensticks om foto’s op te slaan. Zo kun je met de USB stick 64 gb ruim 20000 foto’s opslaan. Dit hangt natuurlijk wel af van de kwaliteit, maar in de meeste gevallen zal dit ongeveer het aantal zijn.

USB stick of cloud

De grootste concurrent van de USB stick 64 gb is toch wel de cloud. Veel mensen maken gebruik van cloud oplossingen die er voor zorgen dat je bestanden online opgeborgen zijn en dat je deze weer kunt bereiken door in te loggen op de cloud. Overigens is dat natuurlijk niet handig als je op een plek bent waar je even niet beschikt over het internet. Tevens zijn de meeste cloud oplossingen niet gratis, of gratis tot een bepaald opslagcapaciteit. Het is dan ook handig om een USB stick te hebben die groot genoeg is om de bestanden te kunnen opslaan die belangrijk zijn. Met een USB stick 64 gb heb je dit zeker in huis.

Voordelen USB stick 64 gb

Het prijsverschil tussen een USB stick 32 gb en een USB stick 64 gb is vaak niet heel erg groot. Daardoor is het heel erg aantrekkelijk om een USB stick 64 gb aan te schaffen. Mocht het dan zo zijn dat je meer geheugen nodig hebt, dan heb je dit altijd bij de hand. De USB sticks zijn vaak robuust en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Wil je toch kiezen voor een USB stick met minder opslagcapaciteit dan kan je ook kiezen voor andere geheugensticks zoals de USB stick 8 gb, USB stick 16 gb en een USB stick 4 gb. Kijk wel goed wat je ongeveer nodig zult hebben om zo kosten te besparen.

Geen beschikbare vertalingen gevonden