Gratis Verzending vanaf €75!   14 dagen bedenktermijn!    Voor 16:30 Besteld, Vandaag Verzonden!  Nu ook ACHTERAF BETALEN met AFTERPAY!

Gebruikte computers

Goedkopelaptopskopen.com biedt sinds April 2013 ook (refurbished) gebruikte computers (zowel gebruikte desktop pc's als gebruikte tower pc's) aan. Alle computers doorlopen het refurbishment proces. Hierbij worden goede solide computers gescheiden van de rest. Al onze (refurbished) gebruikte computers worden uitvoerig getest en goed schoongemaakt, waardoor de pc's in uitstekende staat (Grade A) aangeboden kunnen worden. Het overgrote deel van de gebruikte pc's is afkomstig uit het bedrijfsleven (Ex-Lease).

 

Bekijk onze gebruikte / tweedehands computers  Bekijk onze gebruikte / tweedehands computer sets

 

De kwaliteit van onze refurbished computers

Om een idee te krijgen van de kwaliteit die wij hanteren voor al onze computers, hebben wij een aantal foto’s bijgevoegd van acceptabele computers die wij aanbieden.

 

 

Acceptabele gebruikte computers

Dit is een voorbeeld van een acceptabele gebruikte computer die je in onze webshop zou kunnen terugvinden.  Dit is tevens een voorbeeld van een acceptabele gebruikte computer die je in onze webshop zou kunnen terugvinden.

Bovenstaande computers zien er netjes uit en werken perfect en zijn dus ACCEPTABEL!

 

Verschillende merken en upgrademogelijkheden

Goedkopelaptopskopen.com biedt verschillende merken en soorten computers aan tegen scherpe prijzen. in de webshop worden regelmatig gebruikte dell computers en hp computers aangeboden. Wij bieden daarbij zowel desktop computers als tower computers aan. Naast verschillende merken zijn er ook computers met verschillende configuraties beschikbaar. U kunt alle gebruikte computers zelf samenstellen door te kiezen voor de gewenste geheugen (RAM)- en harde schijf grootte. Daarnaast heeft u verschillende upgrade mogelijkheden, zoals een webcam, wifi stick, monitor, toetsenbord, muis en besturingssysteem.

 

Computer sets

Naast bovengenoemde upgrademogelijkheden bieden wij (refurbished) gebruikte computers aan als complete set. Het grote voordeel van een complete computer set is dat dit altijd een stuk goedkoper is dan wanneer u de producten los bestelt. Een computer set bestaat meestal uit een computer, een monitor, een muis en een toetsenbord. Alle bijbehorende kabels worden er altijd standaard bijgeleverd (Voedingskabel en VGA kabel).

 

Wat is nou het verschil tussen tweedehands computers en (refurbished) gebruikte computers?

De termen ‘tweedehands computers’en ‘(refurbished) gebruikte computers worden vaak door elkaar gebruikt. Tweedehands computers zijn computers die eerder gebruikt zijn en direct (in dezelfde staat) worden aangeboden. Refurbished gebruikte computers daarentegen worden zowel technisch en cosmetisch getest en beoordeeld voordat deze worden aangeboden. Bij aankoop van een (refurbished) gebruikte computer kunt u er dus zeker van zijn dat u een goed product aanschaft.

 

Refurbished computers bij Goedkopelaptopskopen.com

Als u op zoek bent naar een goedwerkende voordelige computer, dan bent u bij goedkopelaptopskopen.com aan het juiste adres. Kijk gerust rond in onze webshop en wellicht vindt u uw gewenste computer, maar dan voor een veel lagere prijs!

Voor advies bij uw aankoop kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u vragen over de verschillende soorten gebruikte computers of wilt u weten of een bepaald programma goed zal werken op een van de computers? Vraag het ons en wij zullen u daar deskundig advies over geven. Ook als u niet weet waar u precies naar op zoek bent, kunnen wij u helpen. Wij gaan dan samen op zoek naar de juiste computer die voldoet aan uw wensen!

 

Gebruikte computers

Bekijk ook ons aanbod aan refurbished laptops

Door gebruik te maken van deze webshop accepteert u onze algemene voorwaarden.