USB stick 4 GB

Een USB stick 4 gb voor kleinere bestanden

Het verplaatsen van kleine bestanden werd vroeger gedaan met een floppy disk. Tegenwoordig is de USB stick 4 gb een ideale vervanger daarvan. Daar waar een floppy disk en cd/dvd beschadigd kunnen raken is de USB stick 4 gb wat robuuster en dat zorgt er voor dat het een ideale vervanger is en een goede datadrager. Op de 4 gb kun je veel kleine documenten kwijt. Wat minder geluidsbestanden en nog minder videobestanden. Maar voor gevoelige informatie is de usb stick 4 gb erg handig. Deze is goed te beschermen en op te bergen. Zo kan je gemakkelijk en veilig je bestanden meenemen.

Is de USB stick 4 gb niet te klein?

Er wordt vaak gedacht dat de USB stick 4 gb beschikt over te weinig geheugen om deze goed te gebruiken. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Het is belangrijk om te weten waar je deze USB stick voor wilt gaan gebruiken. Zo kun je gemiddeld 1000 mp3 bestanden op een usb stick met 4 gb opslag zetten. Voor in de auto is dat vaak meer dan genoeg. Voor documenten is de opslag van 4 gb ook meer dan genoeg.  Hiermee kan je er voor zorgen dat je niet altijd in de Cloud hoeft te werken en je dus ook niet altijd internet moet hebben om te werken met je bestanden.

Als je meer audio of video bestanden wilt opslaan, dan is het verstandiger om een usb stick 16 gb, 32 gb of 64 gb te kopen.

Geen beschikbare vertalingen gevonden