USB stick 32 GB

Een 32 gb USB stick

Met een usb stick 32 gb kun je er voor zorgen dat je veel kunt opslaan. Het opslaan van vakantiefoto’s en video’s tot het opslaan van belangrijke bestanden. Een usb stick 32 gb kan tevens gebruikt worden voor het opslaan van films. De usb stick is gemakkelijk te vervoeren en dat zorgt er voor dat je gemakkelijk de belangrijke documenten bij de hand kunt hebben. Door de komst van de cloud is het gebruik van de geheugenstick de afgelopen tijd wat verminderd, maar het is nog steeds een van de veiligste manieren om gegevens te verplaatsen.

Het gebruiken van een cloud oplossing kan handig zijn, maar om de veiligheid te waarborgen zal je vaak veel en continu moeten investeren. Dat is bij het gebruik van usb sticks niet zo. Meestal is het een eenmalige investering en zal je daarna altijd gebruik kunnen maken van het geheugen. Overigens is het wel handig om de usb stick 32 gb op een goede manier op te bergen.

Usb stick 32 gb opslagcapaciteit

Op een usb stick van 32gb kan je veel opslaan. Zo kan je 6539 foto’s opslaan als je een 14 megapixel camera hebt en kun je 480 minuten aan HD films opslaan met een camera welke een opnamesnelheid heeft van 9MB/s. Het opslaan van geluidsbestanden kan oplopen tot ongeveer 2000 bestanden.

Een usb stick kopen met een geheugencapaciteit van 32gb is dan ook handig als er veel bestanden opgeslagen dienen te worden. Het is altijd handig om een usb stick te gebruiken als back-up van bepaalde bestanden. Zo kan het zijn dat je niet een back-up wilt van de hele computer. Als je niet zoveel opslagcapaciteit nodig hebt dan kan het ook handig zijn om een usb stick 4 gb te kopen of een usb stick 8 gb. Met deze usb sticks kan je dan wel wat minder opslaan, maar meestal is het ook goedkoper.

Mocht het zijn dat je meer geheugen nodig hebt dan is het kopen van een usb stick 64 gb misschien een optie of anders is de externe harde schijf ook een goed alternatief.

Geen beschikbare vertalingen gevonden