Gratis Verzending vanaf €75!   14 dagen bedenktermijn!    Voor 16:30 Besteld, Vandaag Verzonden!  Nu ook ACHTERAF BETALEN met AFTERPAY!

Laptops

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alle laptops worden goed getest en beoordeeld. Wij hanteren daarbij drie essentiële waarden:

1. De laptop moet technisch in uitstekende staat zijn.
2. De laptop moet er goed uit zien. Het zijn allemaal gebruikte laptops, maar dat betekent niet dat de laptop beschadigd moet zijn. De laptops die worden aangeboden in de webshop bevatten normale gebruikssporen (dus bijvoorbeeld geen diepe krassen).
3. De klant stelt zijn/ haar eigen gewenste gebruikte laptop samen en betaalt nooit te veel. Als u geen grote harde schijf of veel RAM geheugen nodig heeft, dan betaalt u er ook niet voor!

Enkel en alleen de laptops die voldoen aan deze waarden, worden in de webshop aangeboden. Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over uw aankoop en dat deze voldoet aan uw verwachtingen. Als dit niet het geval is kunt u het product (binnen 14 dagen) retourneren.

Bekijk nu eerst hoe de laptop eruit ziet, voordat u overgaat tot aankoop! Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze laptops, daarom is het vanaf nu mogelijk om via het contactformulier een foto of video van de laptop aan te vragen. Vermeld daarbij om welke laptop het gaat door de titel van het product over te nemen.

Al onze laptops* worden gebruiksklaar afgeleverd. Dit houdt in dat de laptop geïnstalleerd wordt met een Open Office pakket om te kunnen tekstverwerken en spreadsheets te kunnen bewerken en een Antivirus programma van Microsoft waarmee u op een veilige manier gebruik kunt maken van het internet. Daarnaast worden er allerlei handige programma’s geïnstalleerd, zodat u direct aan de slag kunt. Hierbij kan gedacht worden aan Adobe reader, Silverlight etc..

* Dit geldt alleen voor de laptops waarbij gekozen wordt voor installatie van een besturingssysteem.

Door gebruik te maken van deze webshop accepteert u onze algemene voorwaarden.