Gratis Verzending vanaf €75!   14 dagen bedenktermijn!    Voor 16:30 Besteld, Vandaag Verzonden!  Nu ook ACHTERAF BETALEN met AFTERPAY!

Gebruikte laptops

Goedkopelaptopskopen.com is gespecialiseerd in het aanbieden van goede (refurbished) gebruikte laptops en mini-laptops. Voordat de gebruikte laptops aangeboden worden doorlopen deze het refurbishment proces. Dit houdt in dat al onze (refurbished) gebruikte laptops uitvoerig worden getest en goed worden schoongemaakt, waardoor de laptops in uitstekende staat (Grade A) aangeboden kunnen worden. Het overgrote deel van de gebruikte laptops is afkomstig van het bedrijfsleven (Ex-Lease).

 

Bekijk onze gebruikte / tweedehands laptops  Bekijk onze gebruikte / tweedehands mini laptops

 

Wat is de kwaliteit van onze refurbished laptops?

Als u de bijgevoegde foto’s van de tweedehands laptops bekijkt kunt u zien welke normen wij hanteren bij het bepalen van de kwaliteit. Om u een duidelijk beeld te krijgen van de gebruikte laptops die wij aanbieden in onze webshop, hebben wij een tweetal foto's gemaakt en hieronder toegevoegd.

 

 

Acceptabele gebruikte refurbished laptops

Dit is een voorbeeld van een acceptabele refurbished laptop die je in onze webshop zou kunnen terugvinden.  Dit is tevens een voorbeeld van een acceptabele refurbished laptop die je in onze webshop zou kunnen terugvinden.

Bovenstaande laptops zien er netjes uit en werken perfect en zijn dus ACCEPTABEL! Bent u geïnteresseerd in één van onze laptops, maar zou u deze eerst willen zien zoals deze in het magazijn aanwezig is? Dan is dit geen probleem. U kunt in dit geval contact met ons opnemen via het contactformulier waarbij u de desbetreffende laptop vermeld. U ontvangt dan van ons een video of foto van de gewenste laptop.

 

Verschillende merken en upgrademogelijkheden

Goedkopelaptopskopen.com biedt verschillende merken en soorten (refurbished) gebruikte laptops aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding. In de webshop zijn regelmatig (refurbished)gebruikte dell laptops, hp laptops, IBM laptops en Fujitsu Siemens laptops beschikbaar, maar ook van andere merken kunnen er tweedehands laptops aangeboden worden. Naast verschillende merken zijn er ook laptops met verschillende configuraties beschikbaar. U kunt veel gebruikte laptops zelf samenstellen door te kiezen voor de gewenste geheugen (RAM)- en harde schijf grootte. Daarnaast is het onder andere ook mogelijk om de garantie periode uit te breiden tot 24 maanden, zo heeft u meer zekerheid en kunt u gerust gebruik maken van de refurbished laptop.

 

Wat is het verschil tussen tweedehands laptops en (refurbished) gebruikte laptops?

 Als wij spreken van (refurbished) gebruikte laptops dan hebben wij het over gebruikte laptops die cosmetisch en technisch beoordeeld en getest zijn voordat deze worden aangeboden.  Bij de tweedehands laptops wordt er meestal gesproken over de laptops die gebruikt zijn en die na gebruik in dezelfde staat aangeboden worden voor de verkoop. Hierbij wordt de laptop niet getest voordat deze wordt aangeboden. De termen (refurbished) gebruikte laptops en tweedehands laptops worden vaak door elkaar gehaald, hierdoor weet men vaak niet meer of de laptop die aangeboden wordt goed getest is en of deze kwalitatief nog goed is. Om misverstanden te voorkomen zijn al onze gebruikte laptops die aangeboden worden het refurbishment proces met succes doorlopen. U kunt er dan ook zeker van zijn dat de (refurbished) gebruikte laptop die u aanschaft een goed product is.

 

Refurbished laptops bij Goedkopelaptopskopen.com

Als u op zoek bent naar een goedwerkende voordelige laptop, dan bent u bij goedkopelaptopskopen.com aan het juiste adres. Kijk gerust rond in onze webshop en wellicht vindt u uw gewenste laptop, maar dan voor een veel lagere prijs. Indien u specifieke programma’s gebruikt en u zeker wilt weten dat deze ook goed zal werken op de laptop kunt u ons contacteren. Wij zullen u dan daar deskundig advies over geven. Ook als u vragen heeft over ons uitgebreid aanbod of als u wilt weten welke refurbished (gebruikte)laptop het beste bij u past neem dan contact met ons op en wij gaan dan samen met u zoeken naar de juiste laptop die voldoet aan uw wensen.

Gebruikte laptops

Bekijk ook ons aanbod aan tweedehands computers

Door gebruik te maken van deze webshop accepteert u onze algemene voorwaarden.