Home » Laptops & Computers » Goedkope laptops » Gebruikte laptops

Gebruikte laptops

Dit zijn de beste gebruikte laptop aanbieders van dit moment. Wij hebben het voor u uitgezocht.
Onderstaande aanbieders zijn de goedkoopste laptop aanbieders in Nederland en leveren kwalitatief goede laptops.

ReMarkt Laptops laptop aanbiedingen

Gebruikte laptops zijn laptops die al een keer eerder gebruikt zijn. Het gaat dan om zakelijke laptops die door bedrijven worden afgeschreven en ex-lease laptops. De kwaliteit van deze zakelijke gebruikte laptops is vele malen beter dan laptops die gemaakt zijn voor particulieren. Zakelijke laptops staan bekend om de goede prestaties en lange levensduur. Als je kiest voor een gebruikte laptop, dan krijg je een degelijke machine waar je nog jaren mee vooruit kunt.

Refurbished laptops

Vaak wordt er gesproken over refurbished laptops. Refurbished betekent dat de laptop opgeknapt is. Een tweedehands laptop wordt dan getest en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Als je online refurbished laptops tegenkomt dan kun je er dus vanuit gaan dat deze laptops goed zijn getest. Vaak wordt er dan ook minimaal een jaar garantie gegeven.

Kiezen voor tweedehands laptops?

De keuze voor een tweedehands laptop zou je altijd moeten overwegen. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor soort laptop je nodig hebt. Zakelijke tweedehands laptops kunnen veel aan, maar voor het spelen van games met hoge systeemeisen kun je beter een echte game laptop kopen. Zakelijke tweedehands laptops zijn wel geschikt om op te werken. Deze laptops zijn zeer geschikt voor het werk, maar ook voor studenten en scholieren is het zeker een aanrader. Gebruikte laptops zijn vaak vele malen goedkoper en je kunt er even veel mee doen als op een nieuwe laptop. Als je op een zoek bent naar een goedkope laptop, dan zou ik zeker kiezen voor een gebruikte laptop!

Bekijk ook even onderstaande video!

Tweedehands laptop aanbieders

Er zijn voldoende aanbieders van gebruikte laptops, maar het is wel belangrijk dat je de juiste aanbieder kiest. Je zou altijd op een aantal dingen moeten letten. Zo is het belangrijk dat de aanbieder een professioneel en betrouwbaar bedrijf is. Dat is de eerste stap. Als je daarover twijfelt, stuur ons dan even een mailtje en wij zoeken dat dan voor je uit. Daarnaast is de garantie belangrijk. Wij raden iedereen aan om altijd te kiezen voor een laptop met minimaal 1 jaar garantie. Tot slot moet je altijd goed letten op de productbeschrijving. Een laptop kopen doe je niet zomaar! Wat krijg je nou allemaal? Zit er bijvoorbeeld standaard een Windows installatie op? In welke staat is de accu? Wat voor toetsenbord zit er in de laptop? Hoe ziet de laptop er uit? Is de laptop erg beschadigd?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen kun je altijd contact opnemen met de aanbieder. Elke aanbieder zou daar duidelijkheid in moeten verschaffen. Als dat niet gebeurd, dan kun je beter verder zoeken.

Bekijk direct alle aanbieders van tweedehands laptops die voor jou interessant zijn en bestel je laptop.

 

Toch nog een aantal tips

Tip 1: Doe geen overhaaste aankoop!

Tip 2: Vergelijk altijd verschillende laptop aanbieders met elkaar.

Tip 3: Overweeg altijd de aanschaf van een gebruikte laptop!

Tip 1: Doe geen overhaaste aankoop!

Als je een laptop gaat kopen, nieuw of tweedehands, neem dan altijd je tijd. Een laptop kopen is toch best een grote aankoop! Lees altijd alle informatie rustig door en laat je niet verrassen. Zoals hierboven aangegeven is het belangrijk dat je altijd goed de productbeschrijvingen leest. Let er dan ook op dat alle informatie vermeld staat. Als bepaalde informatie niet vermeld staat, dan zul je toch afvragen waarom dat het geval is. Zijn ze dat vergeten? Of laten ze die informatie wellicht bewust achterwege? Zoek het altijd even uit en bel desnoods even met het bedrijf en vraag naar de ontbrekende informatie. Bij de aanschaf van gebruikte laptops is het belangrijk dat je in ieder geval weet in hoeverre de laptop gebruikt is. Is de laptop nog wel in goede staat en kan deze nog wel een aantal jaren mee? Vraag eventueel naar productfoto’s. Daarnaast is het belangrijk dat je garantie krijgt bij de laptop, zodat je er niet alleen voor staat indien er iets mankeert aan de laptop. Ik zou altijd kiezen voor minimaal 1 jaar garantie. Vergeet ook niet te vragen naar de status van de accu. Voor bij gebruikte laptops is dat erg belangrijk. Als de laptop gebruikt is, dan is de accu ook gebruikt. Een gebruikte accu zou nog minimaal 50% moeten zijn, dan is het redelijk. Kijk ook een op Alatest.nl voor product beoordelingen. Zoek rechtsboven naar het juiste model.

Tip 2: Vergelijk altijd verschillende laptop aanbieders met elkaar.

Bekijk en vergelijk altijd verschillende aanbieders van gebruikte laptops met elkaar. Let daarbij op zaken als de garantietermijn, de beoordelingen over het bedrijf, de retour voorwaarden, de verzendkosten en etc. Let nooit alleen op de prijs van de laptop. Het verschil is meestal ook niet zo groot tussen verschillende aanbieders. Het is dan zonde als de laptop 20 euro goedkoper is bij webshop A, terwijl je bij webshop b 1 jaar extra garantie krijgt. Let daar dus altijd goed op!

Tip 3: Overweeg altijd de aanschaf van een gebruikte laptop!

Als je een laptop gaat kopen, dan zou ik altijd een gebruikte laptop overwegen. Het grote voordeel is natuurlijk de prijs. Een gebruikte laptop is natuurlijk een stuk goedkoper dan een nieuwe laptop. Veel mensen twijfelen echter over de kwaliteit van gebruikte laptops. Over het algemeen is de kwaliteit van gebruikte laptops goed genoeg voor de meeste gebruikers. Zorg er wel voor dat je gebruikte laptops koopt bij geregistreerde bedrijven en niet bij particulieren via Marktplaats bijvoorbeeld. Deze bedrijven bieden namelijk meestal zakelijke laptops aan en de laptop worden ook uitvoerig getest. Hierboven hebben wij een selectie gemaakt van gebruikte laptop aanbieders. Doe er je voordeel mee en vergelijk deze webshops met elkaar en kies een mooie laptop uit.