USB stick 16 GB

Een USB stick 16 gb

Lange tijd was de USB stick 16 gb onbereikbaar, doordat deze erg prijzig was. De tijden zijn veranderd en dankzij de technologische ontwikkelingen is de USB stick 16 gb nu beschikbaar voor haast iedereen. Dit heeft te maken met verschillende ontwikkelingen. Een daarvan is natuurlijk de opkomst van de Cloud. Door gebruik te maken van de Cloud heb je haast geen usb stick meer nodig. Je hebt alles online en je kunt er vaak vanaf verschillende apparaten bij je bestanden komen.

Het nadeel van werken in Cloud zit vooral in de beperkte ruimte die je gratis krijgt en de trage uploadsnelheid van vele internet aansluitingen. Naast deze punten is het natuurlijk ook zo dat als je even niet over een werkende internetverbinding beschikt en je de bestanden wilt opvragen dat je dan ook van een koude kermis thuiskomt. De USB stick 16 gb die aangeboden worden zijn dan een goede oplossing. Vele zijn gemakkelijk vast te maken aan je sleutels en hierdoor raak je ze niet kwijt.

Welke grootte moet de USB stick hebben?

Bij het kopen van een USB stick zijn er wel een aantal punten waar op gelet dient te worden. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar de aansluiting van de USB. Is dit een 2.0 of een 3.0. De 3.0 aansluiting is sneller, maar vaak ook duurder. Het verschil is niet te zien als het apparaat waar deze usb stick op wordt aangesloten geen usb 3.0 uitgang heeft. De grootte van de USB stick is ook belangrijk. Met een USB stick 16 gb kun je vaak heel wat documenten opslaan en vakantie foto’s en video’s. Het is belangrijk een schatting te maken van de hoeveelheid aan data en bestanden dat je wilt opslaan. Als je grotere video’s wilt opslaan dan heb je al snel een usb stick 32 gb of 64 gb nodig.

Geen beschikbare vertalingen gevonden